Miks Preset Taupe

59.00 incl. btw

Met deze presets kun jij je gemaakte foto’s snel en makkelijk de juiste look en feel geven. Jij ontvangt zowel een kleuren edit als een zwart-wit edit.

Waarom een preset:

Met deze handige tool creëer jij binnen een handomdraai een super professionele look en feel. Door het gebruik van een preset haal je nóg meer uit je foto’s en geef je ze een laatste finishing touch. En door dezelfde preset te gebruiken voor al je foto’s bewerk je ze als een geheel; je fotoboeken worden rustiger en hebben allemaal hetzelfde kleuren thema. Maar denk ook aan de eenheid die het creëert op bijvoorbeeld je instagram feed. 

Wat krijg jij?

• Een preset om je foto’s in kleur te bewerken
• Een preset om je foto’s in zwart wit te bewerken
• Geschikt voor Lightroom Classic.
• Een uitgebreide uitleg hoe jij deze kunt downloaden en het beste kunt gebruiken / toepassen op je zelfgemaakte foto’s.

Dit product kan niet worden geruild of geretourneerd. De aankoop is definitief aangezien dit een digitaal product is en je na betaling een downloadbestand ontvangt.


Categorie

Een selectie beelden bewerkt met deze preset

Vijf tips om je kindje mooier op de foto te zetten

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book in je mail met mijn vijf beste tips om je kindje (nog) mooier op de foto te zetten.